Studenten Sport College Amersfoort

Op het Sport College vind je veel verschillende studenten. Sportievelingen die het leuk vinden om met met mensen te werken en voor de groep te staan. De komende tijd stellen we steeds nieuwe studenten voor. 

Thomas is Uitblinker van het Sport College Amersfoort!

Thomas is dit jaar verkozen tot Uitblinker van het Sport College Amersfoort 2019! Hij is door zijn docenten en manager van de opleiding voorgedragen. Thomas is bezig met zijn versnelde sportopleiding op niveau 4. Zijn motto: "Put in just that little extra work and keep smiling, always try to keep smiling"
"Thomas zet zich in bij verschillende voorlichtingsmomenten en open dagen. Daarnaast versnelt hij de sprintopleiding Sport en Bewegen niveau 4 naar 2 jaar. Hij heeft het excellentieprogramma Microsoft Word Expert afgerond en stuurt de klas aan bij het maken van opdrachten. Deze leergierige student is een voorbeeld voor anderen en denkt mee in het verbeteren van de opleiding zodat ook andere studenten hier iets aan hebben." Lees meer.

Thomas, student Sport College

Myra Smulders

Myra volgt de opleiding sport en bewegingscoördinator bij het Sport College in Amersfoort. “Het is een leuke opleiding met veel variatie.” Je leert lesgeven, sporten maar vooral veel theorie. “Ik kan niet echt stil zitten, dus deze opleiding was voor mij heel goed.” Hierna zou ze graag naar de pabo gaan. “Het lijkt me heel erg leuk om later met kinderen te gaan werken.” Voor haar doorstroming naar de pabo krijgt ze op school het keuzedeel voorbereiding hbo. “De leraren helpen goed met het maken van de juiste keuze!”

Sport College student Myra Smulders

Jordy Kurvers

“Het is een goede opleiding waar je veel verschillende sporten beoefenend. In het eerste en tweede jaar sport je veel. Het derde jaar, waar ik nu in zit, is heel erg gericht op de examens. Ik heb voor de richting fitness gekozen.  Het is een leuke opleiding waar veel te halen valt.”

Student Sport College Amersfoort, Jordy Kurvers

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: