Projecten Sport College Amersfoort

Onze studenten leren door te werken in de praktijk. Op verschillende locaties in de stad en door middel van verschillende projecten. Hou deze pagina in de gaten om kennis te maken met nog meer mooie samenwerkingen en projecten!

De Ben Echten Run

Op woensdag 7 november renden de eerstejaars studenten van het Sport College in Amersfoort allemaal 5 kilometer tijdens de Ben Echten Run. 

Altijd voor de winst 
Tussen de warming up en de run vertelt Riekesh Mangal wat hij van deze dag vindt: “Ik wil altijd winnen, dus ik ga voor de winst vandaag. Er gaat straks een klasgenoot mij pushen om de beste te worden, hopelijk lukt het”. Na een mooie tijd te hebben gelopen, stond Riekesh op het podium om de bronzen medaille in ontvangst te nemen.

Droom 
Docent Arjen van der Schans organiseerde de run "Na 8 weken voorbereiden en oefenen op de atletiekbaan is het mooi dat onze studenten laten zien wat ze kunnen." Het was ook zijn idee om de middelbare scholen uit te nodigen: “Ik nodigden hen uit om ze te laten zien wat je allemaal kan in de sport en natuurlijk ook op het Sport College.” En zijn droom? “Om de run elk jaar groter te maken natuurlijk!”.

Sport College Amersfoort
Winnaar Scotty krijgt door Ben Echten zijn medaille omgehangen.

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: