Maak online kennis met het Sport College

Welkom bij het Sport College! Hier kan je een aantal voorlichtingen en presentaties terugkijken en daarnaast bieden we hieronder een uitgebreid video-aanbod om je een kijkje in onze opleidingen te geven. 

Alle informatie over de opleidingen van Sport College in Amersfoort en Utrecht vind je hier.

Nieuwsgierig naar onze school en opleidingen?

Ben je benieuwd naar onze mbo-opleidingen in Amersfoort en Utrecht? Bekijk dan hier ons aanbod van video's en opgenomen voorlichtingssessies terug. 

Wegwijs worden op de Campus Amersfoort?

Scan de QR-code óf klik hier en start direct de interactieve tour! Of download de app Intractive in de Apple App Store en Google Play StoreGebruik in het beginscherm de code 98775

In de app maak je een interactieve tour! Met korte video’s leiden we je rond. En met vragen testen we jouw kennis van onze colleges. De tour is voor iedereen beschikbaar. Zo voel je je sneller thuis!

Interactieve Campus Tour
Wegwijs worden op de Campus? Doe dan de interactieve tour!

Rondleiding Sport College in Utrecht

Het Sport College in Utrecht bevindt zich op dé sportlocatie: in Galgenwaard, aan het Herculesplein 285 in Utrecht. In het ‘hart van de sport’, met veel ruimte en uitstekende sportfaciliteiten. Bekijk hier de rondleiding!
Vanavond om 18:45, 19:30 en 20:15 kun je ons ook live via instagram volgen.

Rondleiding Sport College Amersfoort

Onze mbo-opleidingen volg je op veel verschillende gave sportplekken. Je thuisbasis is ons gebouw op de Disketteweg 10 - op de Campus Amersfoort. Pal naast Station Amersfoort Schothorst. Binnen kijken? Bekijk de video! 

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: