Het Sport College in Utrecht

Sinds augustus 2017 krijgen studenten van het Sport College les op dé sportlocatie van Utrecht: in Galgenwaard, aan het Herculesplein 285 in Utrecht. In het ‘hart van de sport’, met veel ruimte en uitstekende sportfaciliteiten. Naast het stadion van FC Utrecht, de sportvelden van Kampong, Atletiekbaan Maarschalkerweerd, Sportcentrum Galgenwaard, vlakbij het 50-meterbad De Krommerijn en alle andere spor­tieve partners met wie we samenwerken. Echt een topomgeving voor onze studenten.

Selectiedagen Sport College in Utrecht

Op deze kennismakings- en selectiedag kijken we naar jouw motorische vaardigheden. Hoe goed kan jij bewegen? Dat doen we door bij het selectiegedeelte punten te geven voor verschillende sportonderdelen: een obstacle run, een balsport, freerunning en bewegen in de les. 
We willen daarnaast dat je kennis maakt met de opleiding en het beroep, we hebben de mogelijkheid tot een gesprek, oefenen met leren lesgeven en doen een teambuildingsactiviteit.
Verder is er een id-check en krijg je voorlichting over de opleiding. De dag duurt van 9:00 tot ongeveer 15:00 uur. De selecties vinden plaats op onderstaande data. Na je aanmelding nodigt het Sport College je hiervoor uit.

  • Woensdag 14 november 2018 (let op:  uitsluitend in de middag).
  • Maandag 17 december 2018
  • Woensdag 30 januari 2019
  • Maandag 11 maart 2019
  • Dinsdag 16 april 2019
  • Maandag 17 juni 2019

Nieuwe opleiding 'Coördinator Sport, Bewegen en Gezonde leefstijl

Als coördinator Sport, Bewegen en Gezonde Leefstijl verzorg je zelfstandig of in samenwerking met andere disciplines (bijvoorbeeld een fysiotherapeut, een diëtist, de wijk- en thuiszorg)  sport- en bewegingsactiviteiten die gericht zijn op een gezonde(re) leefstijl. Zie je jezelf later als dé leefstijl coach die specifieke doelgroepen op een sportieve wijze kan trainen, begeleiden en motiveren om het beste uit zichzelf te halen? Dan is deze nieuwe opleiding iets voor jou!

ouderen in beweging

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: