Docenten Sport College Amersfoort

Arjen van der Schans

Arjen van de Schans geeft de vakken Trainingsleer, Organisator, Lesleiding geven, Theorie en Sportvaardigheden op het Sport College in Amersfoort. Naast lesgeven op het mbo is hij ook actief geweest in het basis- en voorgezet onderwijs. Hij heeft ook veel ervaring in het BOS profiel (Buurt Onderwijs Sport). “De leeftijd van studenten op het mbo spreekt mij heel erg aan. Alle studenten zijn sportgericht en dat motiveert mij ook om les te geven.  Lesgeven is mijn passie en het is mooi om te zien als studenten hetgeen dat ze leren gelijk toepassen in de praktijk.”

docent Arjen

Mirthe van Zeijts

Mirthe van Zeijts is loopbaanbegeleider in jaar 1, geeft les in verschillende sporten, les- en leidinggeven, organiseren en daarnaast begeleidt ze veel studenten vanuit haar rol als zorgcoördinator. ‘’ Wat ik leuk vind is de afwisseling tussen theorie- en praktijkvakken, het mentor zijn en invloed uitoefenen op de groepsdynamiek en het persoonlijk begeleiden van studenten. Daarnaast vind ik het mooi om de studenten te zien groeien van jaar 1 tot hun diploma! ‘’

docent sport college Mirthe

Jerome Wouters

Jerome Wouters is docent Bewegingsleer en Fitness. Naast lesgeven houdt hij zich ook bezig met examenzaken. Hij heeft jarenlang op hoog niveau gesoftbald. Met 3 jaar op rij landskampioen met het Nederlandse team en de Europacup vindt hij het erg leuk om zijn kennis en ervaring door te geven aan studenten. “Het contact met studenten is erg leuk. Je ziet dat ze een enorme ontwikkeling en groei doormaken in de tijd dat ze op school zitten. Het mooiste is om te zien hoe zij na de studie gegroeid zijn tot professionals. Het contact met studenten, de gezelligheid en sportiviteit vind je op het Sport College allemaal terug." 

Jerome, docent sport college

René Koch

René is een docent met wie 'je enorm kunt lachen' Met zijn humor houdt hij zijn studenten bij de les. Zijn lessen zijn altijd leuk en interessant, waardoor 'er ook serieus geleerd wordt'. Tegelijkertijd is hij streng, maar rechtvaardig. Hij geeft zijn leerlingen vertrouwen en motiveert ze in zichzelf te geloven. Zoals een student zegt: 'Omdat ik bij hem altijd terecht kon met mijn vragen, en hij door alles heen geloofde dat ik deze opleiding aan kon.'

Rene Koch, docent Sport College

Maarten Wildschut

Maarten Wildschut geeft les in recreatiesport, leidinggeven, buitensport en nog veel meer. “Kennis delen met studenten en ze opleiden in een vakgebied is heel leuk. Je ziet dat ze de tips opnemen en meenemen naar het werkveld! De opleiding is actief, afwisselend en uitdagend!"

Docent Maarten Wildschut Sport College Amersfoort

Femke van Odijk

Femke van Odijk is stagecoördinator op het Sport College in Amersfoort. Daarnaast is ze ook nog voetbaltrainer! "Studenten op het sportcollege zijn allemaal sport minded en delen gezamenlijk één passie en dat is mooi om te zien!"

Femke van Odijk, Sport College Amersfoort

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: